Det går bra nu..

Hejsan.
Jaa så är det verkligen. Idag är det min första lördag i min nya lägenhet! Japp, ni hörde rätt. Jag har fått lägenhet. Och jag har flyttat in! Har även varit en sväng till Gotland, och förflyttat mig ett steg uppåt på karriärsstegen. :)
En man (som numera bor och jobbar på Gotland) ringde till min pappa för han hade hört att jag var på jakt efter en lägenhet i Stockholm. Jag tittade på den och tog den direkt. Hur fin som helst! Visst, det är lite kallt ibland plus att jag lever utan köksfläkt och frys, men annars är den helt perfekt!

Angående jobbet. Jag fick erbjudandet att börja jobba med Sara och Marlene i Slussen, på Akademibokhandelns orderavdelning. Jag sa givetvis JA! Vill ju lära mig ännu mer grejer, så nu sitter vi mer och löser problem vilket är kul! Kom dit i torsdags så jag har inte kommit in i allt än, men jag ser fram emot nästa vecka. ^^

Nu ska jag hoppa in i duschen. Sen ska jag leta upp en återvinning som jag vet finns här i krokarna (har en massa papper och plast som måste slängas efter inflyttningen) och sen ska jag ta mig till typ Clas Ohlsson. Behöver köpa en brandvarnare, skarvsladdar och en ny diskstril. Wish me luck, haha.

Hörs o ses!
POK

RSS 2.0