En liten update..

Hej igen!

Det var ett tag sen nu, har aldrig varit särskilt aktiv på denna blogg men jag tänkte kanske ta o ändra på det. Har vi hört den förut? Japp. Det återstår att se hur det går denna gång.

För att återknyta till föregående inlägg - jag trivs toppen i min älskade lägenhet! Har lärt mig att leva utan köksfläkt, men frysen är fortfarande saknad. :) Blir nog att investera i en egen frys som jag i så fall tar med mig när jag flyttar.

Jobbet går väl bra, det rullar på i vanlig ordning. Dock börjar jag lessna lite, men det är nog mest själva tanken på att hela tiden leva i ovisshet om framtiden. Mitt projekt beräknades sluta sista mars men i fredags fick vi förlängt en månad. En månad. Vad är det för nonsens? Visst, de andra tjejerna bor ännu hemma och är väl på så sätt inte lika beroende av sitt jobb, men jag har egen lägenhet och massor av lån att betala av. Orkar inte leva så här alltför länge till. Dessutom så vet jag att de har vetat om detta länge (att vi ska få förlängt) men har valt att inte berätta för oss förrän nu. Detta gör mig rent ut sagt förbannad, och det har resulterat i att jag har sökt fyra andra jobb (so far). Det roliga är att de hörde av sig från ett av jobben i tisdags och ville ha en telefonintervju med mig dagen efter. Självklart! Den intervjun gick bra och han ville träffa mig personligen, så i torsdags var jag på "riktig" intervju på deras kontor. Officiellt var jag på lunch med min pappa. Haha. Jobbigt att behöva ljuga om det, jag hatar verkligen att ljuga, men vad ska man göra liksom? Det var bara fem som fick komma på personlig intervju så jag är väldigt nöjd och stolt. Själva intervjun gick väl sådär, det var några "nya" frågor som jag aldrig fått på en intervju tidigare så man kände sig lite oförberedd. Men det är ju lika för alla så det är bara att hålla tummarna. Han sa att de skulle höra av sig i fredags, på måndag eller på tisdag. Hoppas.

MEN, om jag stannar där jag är idag så kommer jag få lite nya arbetsuppgifter, vilket i sig är ett litet steg framåt. Eller ja, det är i alla fall något nytt. Men egentligen så vill jag inte sitta på en orderavdelning, jag är trots allt utbildad Civilekonom. Vi får se hur det hela slutar helt enkelt.

Detta blev ett ganska rörigt inlägg, men kände bara att jag ville "skriva av mig" detta, så framöver blir det förhoppningsvis lite mer strukturerat. :)

Nu ska jag ta tag i den här dagen, har tvättid om 2 timmar, så jag ska städa av lite nu.
Pussåkram!

RSS 2.0